Enter your keyword

post

Интервју са Григоријем Грабовojем

Интервју са Григоријем Грабовojем

Интервју са Григоријем Грабовojем

Интервју Микаела Фогта са Григоријем Грабовојем oд 30.05.2017.год

Драги гледаоци, предстојећи сусрет биће веома посебан. Мој гост је један од најистакнутијих људи наше планете, једна од најистакнутијих личности Русије, посебно ми је задовољство и велика част да могу лично да разговарам са њим. Добро нам дошли!

Грабовој Г.П. – Хтео бих да Вам се захвалим што сте ми пружили прилику за овај интервју, а сада ћу Вам укратко рећи о себи. Ја, Григориј Петрович Грабовој, рођен сам 14. новембра 1963. године у селу Богара код места Кировскиј, Кировског рејона Чикментске области у Казахстану. Школу сам завршио у Казахстану, потом сам завршио Ташкентски државни универзитет, смер „Механика“, на факултету за примењену математику и механику. Касније сам радио у Ташкентском ПБ (пројектном бироу) за машинско инжењерство, то је Министарство за опште машинско инжењерство. Делокруг рада бироа су инжењерство космичких апарата, разни објекти који се тичу орбиталног комплекса.  Затим сам радио у научно-истраживачком предузећу (институту, прим.прев.) „Научни центар“, где сам био и руководилац докторских студија. А тренутно радим у Шпанији на пословима инжењерства космичких апарата. Истовремено, развијам своје Учење, чији је правац обезбеђивање вечног живота за све и, у складу са тим, за остваривање тог задатка, спроводим и научна истраживања, конструишем сопствене уређаје, као нпр. ПРК-1У – уређај за развој концентрације вечног живота. И могу да кажем, да у области инжењерства патентирам изуме који би свим људима омогућили да користе ову опрему.

Питање: Како сте Ви дошли – да кажем – до Вашег позива? У ком узрасту се то појавило? Како су реаговали људи, како је реаговала околина на те посебне способности, на ту мисију?

Грабовој Г.П. Пре свега, ја сам сматрао да је видети нешто, што се дешава на неком растојању од мене, – нешто што се у физичком свету не може видети голим оком, – уобичајена норма, и зато су ми се у детињству обраћала и деца, да би сазнала где се ко налази. Ја сам им то говорио, али сам, истовремено, мислио да то свако може. Нешто касније, показало се да се та способност односи на способност предсказања. И пошто се она, много конкретније, примењивала већ током мојих студија, када сам могао да дајем одговоре без решавања задатака, тада је већ постало објективно да је реч о специјалној способности коју имам и на коју су људи реаговали веома позитивно. Т.ј. деца су, док сам ишао у школу, тражила више савета. Постоје чак и видео записи који су забележиле екипе УН у месту мог пребивалишта у Казахстану. Моје другове из разреда су питали, а они су се сећали случајева, да сам, нпр. некоме рекао – немој да ходаш по греди јер ћеш пасти. На пример, ко није послушао упозорење, пао је. И они су ме прихватали као човека који помаже својим саветима. У целини гледано, увек је однос околине био веома добар. Зато што ја сматрам да је, имати допунску способност, поред оне коју користиш на једноставном нивоу логичког размишљања, нешто што је увек корисно.

Питање: Много је људи који се баве истраживањем свести. По чему је Ваш приступ специфичан и шта је то што Вас разликује од осталих истраживача свести?

Грабовој Г.П. – У принципу, сматрам да је правац истраживања свести помоћу прогресивних средстава, у целини гледано, веома важан правац за човечанство. У својим истраживањима полазим од онога што, конкретно, и радим. То јест, примењујем, на пример, контролисано предвиђање и контролисану прогнозу. Убеђен сам у то што радим. Затим спроводим научна истраживања. С обзиром да имам физичко-математичко образовање, истовремено радим физичко-математичке прорачуне, укључујући и патентирање резултата мојих радова. За то користим класичну науку, која омогућује објективизацију многих процеса, али у оним случајевима, када класична, општепозната наука, не даје прецизно решење, онда ја конструишем своје структуре, како научне, тако и истраживачке, којима допуњујем област истраживања ради достизање резултата. Циљ свих ових активности јесте омогућавање вечног живота за све. И због тога ова пракса обилује мноштвом практичних резултата, које ја, са своје стране, објективизирам, такође, како на научни начин, тако и кроз своју индивидуалну праксу, и постоји, такође, и широка пракса следбеника.

Питање: У медијима се за Ваше име често везивала тема „Беслана” Какви су ту били проблеми, шта је иза тога, будући да се много писало и говорило о томе?

Грабовој Г.П. Дакле, након трагедије у Беслану, после терористичког напада 20. априла 2006. године, покренут је кривични поступак. У решењу о покретању кривичног поступка назначено је да је, наводно, било некаквих обећања о васкрснућу деце у Беслану. Међутим, у преткривичном и истражном поступку, јавни тужилац је утврдио, као што је то утврђено и на основу резултата судске истраге у ослобађајућем делу пресуде од 7. јула 2008. године, да је сасвим јасно, да никаквих људских жртава у Беслану није било, те су с тог разлога, наведена сведочења била оповргнута. Поред тога, у оквиру кривично-процесног кодекса, адвокат Вјачеслав Коњев је послао упитнике, и практично сви који су били жртве теростичког напада, одговорили су да није било таквог обећања. Према прејудицијелној судској кривичној пресуди (пресумпције претходног питања, прим.прев.), сасвим је јасно да информација није била утемељена и, сходно томе, она је већ сада оповргнута од стране судске власти.

Питање: Да ли се ми то у медијима, у овом случају, суочавамо са, како бисмо то данас назвали „лажним аферама“, фабрикованим лажима, које за циљ имају ширење дезинформација у јавности?

Грабовој Г.П. Да. Тако је испало, данас већ имамо прејудицијелно значење пресуде, из које се јасно види да је то била дезинформација.

Питање: 23. маја ове 2017. године појавила се и „лажна“, негативна прогноза о будућности Немачке, и Ваш адвокат Вјачеслав Коњев послао је опомену пред утужење. Шта је био разлог за појављивање једног оваквог саопштења? И да ли је уследила било каква реакција на опомену Вашег адвоката?

Грабовој Г.П. – У овом случају, опет се радило о неутемељеним, неистиним информацијама које су медији ширили. Прво је у једном украјинском издању било објављено да сам ја, наводно, дао некакву прогнозу у вези са Немачком. А специфичност текста је била у томе, да сам ја, наводно, говорио о могућој, безмало феудалној расподели која може да се догоди у перспективи. Као прво, тај ко је писао прогнозу, могуће је да не зна да је у оквиру школских програма, свима потпуно јасно да је феудализам као друштвено-економско уређење одавно превазиђен, наравно да, чак ни под том формулацијом, такву прогнозу не бих могао да дам. И додао бих овде, да ја ипак имам високо образовање и да познајем економске законе, са тачке гледишта свог образовања. И сасвим је очигледно, да ће се земља као што је Немачка, са тако развијеном интензивном научном делатношћу, развијати у оквиру својих потенцијала. Такође, потпуно је јасно да у једног земљи са тако интензивном научном делатношћу, прејудицирање некаквог њеног територијалног распарчавања,  ни у ком случају не одговара истини. Чак и да сам пошао од образовног нивоа свог знања из економије, не бих могао да дам такву прогнозу. Сходно томе, ми смо сада, да се тако изразим, на страни одбране наших интереса, мој адвокат Вјачеслав Коњев је поднео захтев за деманти, након чега су многи интернет медији повукли материјале са својих страница. Наставићемо започети посао до потпуне објективизације процеса, будући да такву прогнозу нисам давао.

Питање: На интернету се појавила информација или трач да се неко, наводно, са Вама налази у духовном контакту и да у Ваше име дистрибуира информације. Да ли је то заиста тако? Да ли је тако нешто могуће? И уопште, да тако кажем, – да ли је то допустиво?

Грабовој Г.П. Ја сматрам да није сврсисходно да се било ко позива на мене, уколико са мном нема контакт на физичком плану. Зато што свако има своје мишљење у вези са тим, на који начин он добија духовну информацију. И зато сматрам, наравно, да је то недопустиво. Много је једноставније од тога, назвати неку од канцеларија и затражити конкретну информацију, питање на које бих, на пример, могао лично да одговорим.

Питање: Такође, на интернету се може прочитати, да су број Вашег пасоша и датум Вашег рођења идентични. Да ли је то случајност? Да ли је то добар знак, или то уопште не одговара истини?

Грабовој Г.П.: – Ево сад ћу да погледам број. У броју пасоша укрштају се само цифре – то су један четири. И у овом случају могу да кажем, да су, говорећи уопштено, неки подаци, који се тичу укрштања одређених цифара из различитих области информација – увек задатак управљања. И било којим бројевима је увек могуће оптимално управљати. Сматрати да је то баш неко одређено укрштање информације, које захтева некакву фиксацију, чак и ако се, рецимо, бројеви подударају – ја баш не мислим да је тако. Обратио сам пажњу на то да, рецимо, данас, у Шпанији где радим у области инжењерства космичких апарата, постоје одређени задаци на нивоу планирања и извршавања одређених хитних и текућих задатака. И управо ту се користи такозвана дигитална контрола према роковима, према анализи економског и производног дела, у којој се користе бројеви, – управо ту, у неким комплексним структурама, наравно, могу се, полазећи од актуелних економских закона, користити нека нумеричка аналитичка истраживања, или, на пример, из других задатака: примера ради, да се брзо произведе производ, који је веома сложен по конструкцији. Тако да ја сматрам да је, у целини, за одговор на ово питање, можемо да кажемо, потребно да се бавимо истраживањем реакција бројчаних система,  да их користимо у аналитици, али да останемо увек, разуме се, на нивоу управљања тим системима.

Питање: Реците нам нешто о Вашем раду у својству истраживача свести: управљања људским догађајима, где су ту границе и да ли уопште постоје границе?

Грабовој Г.П.: Мислим да граница нема зато што је свест могуће бесконачно развијати, логика сазнања нам о томе сведочи. С обзиром да се ја бавим управо технологијама вечног живота, за мене је задатак бесконачног развоја свести као и код свих, задатак који свако мора да испуни.

Питање: Да ли је управљање – нешто што свако може да научи? Можемо ли људе делити на оне који то могу и оне који не могу? Може ли свако, уколико је то неопходно, да се томе научи?

Грабовој Г.П.: Исто као што је живот дат свакоме од нас на вечни рок, тако се и свако од нас првобитно рађа са целим арсеналом алата управљања, који му, суштински, омогућава да вечно живи, под условом да не почне да заборавља на неке елементе унутрашњег развоја или благовремено, дакле, не укључи неке управљајуће  механизме. Зато ја сматрам да то може да ради свако, то јест, без изузетка. И мој је задатак да људима откривам оне механизме, који људима омогућавају да реално постану свесни да они заиста могу да обављају неке бесконачне активности. Они у потребном тренутку могу да буду креативно озарени, некада они могу да буду мирни, у целини посматрано, дакле, док воде обичан начин живота, као и сви људи, они могу да живе вечно. И то свакако, такође говори у прилог чињеници да нема никаквих ограничења. Свако може да стекне све што је потребно и свако може да буде способан да у потребном тренутку, у правом обиму стекне довољно знања да би живео вечно.

Питање: Који је улог који Ви морате да дате – или да ли Ви уопште треба да доприносите нечим да бисте помогли људима да то изучавају? Да ли се то може само уз Вашу помоћ­­?

Грабовој Г.П.: Тренутно имам програм обуке о мом Учењу, који функционише као Стандардни образовни програм. И много дела је издато. И она дела која улазе у програм, сва су она издата. Програм је састављен, дакле, на принципу – једноставно, моја су дела распоређена према растућем редоследу датума. Зато, као сваки други образовни програм који је презентован у форми текста, он не захтева моје посебно додатно ангажовање, осим као у неким случајевима када је потребно да нешто појасним, што чиним релативно ретко, а то је зато што је сам програм конципиран на тај начин, да би, углавном, човек самостално могао да нађе одговор. Међутим, могу да кажем да се моје учешће тражи у пружању нових знања путем, рецимо, нових књига, дела која се могу дистрибуирати и путем Интернета, у било ком облику. Зато што се свет мења. Прегледати све области информација које у свету постоје, повезати их у једну целину, прогнозирати њихове интеракције – то сматрам, наравно, својим послом, ја то могу да радим. Наравно, искључиво у оном делу који се тиче мојих радова, – ја то могу да радим, како би их даље развијао. И зато је, у овом делу,  корисно за све који се обучавају према стандардном програму, да се, једноставно, о свему периодично, дакле, упознају, да изучавају нове материјале, које константно додајем у програм обуке.

Питање: Већ неколико година Карола Саррозин шири Ваша знања и Ваше Учење кроз Тајланд-Пројекат  на северу Тајланда,  предаје и чини их доступним људима – како Ви видите перспективу тог Тајланд-Пројекта и Каролиног подухвата? 

Грабовој Г.П. – Сматрам да је Карола Сарасин веома много допринела развоју Тајланда и шире, с обзиром да је она раније радила и у Европи, дакле, управо на ширењу Учења. И могу да кажем, да је у Тајланд-пројекту синтетизовано веома много водећих праваца из области духовног, физичког развоја кроз духовност, где су канони вечног живота практично дати у сасвим јасном облику, могуће их је изучавати у мирном и благонаклоном уређењу Тајланда. Због моје праксе рада у поменутом инжењерству космичких апарата, за сада немам могућност да тамо, на неки начин, лично радим, конкретно на Тајланду. Штавише, сматрам да у будућности, може бити сврсисходно да и тамо водим неке, рецимо, образовне курсеве, макар и у мањем обиму, чак и једнократно, али да се курсеви одржавају на многим територијама, укључујући и Тајланд. У вези са тим, могу да кажем да, судећи по по томе да се технологије мог учења управо у оквиру Тајланд-пројекта предају веома егзактно, практично, у оквирима стандардног програма обуке одржава се универзитетски ниво образовања, може се рећи да је то што се ради на Тајланд-пројекту– полазна структура за Универзитете, које тренутно оснивам у разним земљама света. И зато је то веома важан и значајан пројекат, који, суштински, даје егзактна знања о вечном животу великом броју људи. И идеолошки, то у целини одговара управо концептуалним цивилизацијским задацима одрживог развоја, управо смеру обезбеђивања вечног живота.

Због тога сам веома захвалан Кароли Сарасин. Дакле, захвалан сам свима који учествују у организацији образовног процеса у оквиру Тајланд-пројекта и, наравно, сматрам да за оне који имају прилику да се образују у оквиру овог пројекта, сматрам да је то веома перспективно, између осталог, зато што је то основа за Универзитетски програм. Они који тамо стекну образовање – већ им се то признаје као структура универзитетског образовања потенцијално.

Питање: Карола је спремна да организује велики сусрет са људима, који раде помоћу Ваших знања и који су Вам бесконачно захвални. Постоји ли могућност да будете присутни на том сусрету на Тајланду и да посетите Тајланд?

Грабовој Г.П. Као што сам рекао, концептуално, у перспективи, наравно, желео бих да учествујем у сусретима те врсте. Међутим, ја тренутно радим у области инжењерства космичких апарата, постоји неколико конструкција, које имају одређен степен тајности. За сада немам могућност да, на пример, конкретно, отпутујем на Тајланд. Ипак, у некој даљој перспективи, када се будем тамо бавио неким мање тајним конструкцијама, остављам потенцијалну могућност за то и радо бих посетио Тајланд, управо да бих, између осталог, на лицу места могао да видим структуру која је резултат хармонизације животне средине и образовног процеса.

Питање: Многи научници, али и други, говоре да ми данас живимо у посебном времену, да нам предстоји својеврсни квантни скок, који ће променити физички живот земље и људе, али и свест. Како би требало да се односимо према оваквим размишљања о квантном скоку?

Грабовој Г.П.- Могу да кажем да сам на Универзитету, у школи и на Универзитету учио немачки језик, и једном сам баш имао прилику да на немачком језику прочитам књижицу о квантној механици. И тамо је била одређена тачка посматрања да је квантни скок – заправо, одређени виши енергетски ниво. Имајући у виду да постоји одређени дуални принцип организације материје и да на микро нивоу материју можемо посматрати и као честицу, и као микро-честицу, можемо рећи, да је овај правац заиста од капиталног значаја у целини гледано, чак и са тачке гледишта физике, са тачке гледишта унапређења општег енергетског статуса, који се управо из ове перспективе, посматра као облик квантног скока.

Овде је јасно да је реч о уопштеној тачки гледишта, али постоји, на пример, и професионална тачка гледишта. На пример, код нас на универзитету се одржавао једногодишњи курс квантне механике, – и могу да кажем, са становишта познатих класичних знања, и са тачке гледишта опште примене тог правца, квантног скока, да је то питање подизања одређеног енергетског нивоа ради решавања бесконачних животних питања – то је суштински јединствен фундаментални и јединствен аутентичан правац у развоју.

Зато ја сада креирам управо такве технологије, које би, са тачке гледишта квантног скока, као и са тачке гледишта енергетског потенцијала и подизања тог потенцијала на један виши ниво,- што улази у програм обуке, – између осталог, и помоћу разних уређаја, као што је нпр. уређај развоја концентрације вечног живота ПРК – 1У, омогућиле бржу обуку за све, чак и за оне који раније нису били упознати са том страном живота. За вечни живот, наравно, неопходна је благовременост, зато што је вечни живот задатак који је свима предстоји. И у вези са тим, могу да кажем да тај правац, наравно, развијам и трудим се да, према овом критеријуму, он буде свима доступан.

Питање: Ове велике промене, тај квантни скок, да тако кажемо, да ли се он, у крајњем исходу, односи на све људе? И ако се не односи на све, шта ће се догодити људима који, да кажем, због одсуства знања остају без ичега, којих се то не тиче – шта ће са њима се десити?

Грабовој Г.П. – Поента је у томе, што појам тог истог квантног скока, као другог, на пример, обимнијег, засићенијег енергетског нивоа – тај концепт се тиче свих гледишта, посебно перспектива и неопходности, с тачке гледишта фундаменталног креирања света, неопходности вечног живота за све. Због тога, наравно, што се тај квалитативно другачији ниво, у коме се енергизација, која се дефинише на тај начин, да бесконачна будућност испоручује садашњости огроман проток енергије, заправо, тиче свих нас. Друго је питање, да је потребно водити масовну маркетиншку кампању, увести неке значајне правце за разјашњење управо ове ситуације, где би чак и са становишта класичне физике, и са тачке гледишта одређених општих појмова у односу на квантни скок, било јасно да је све могуће савладати.

Ако узмемо, на пример, Шредингерову једначину квантне механике, могу да кажем да постоје одређени модели решења који дају одговоре на многа питања квантне механике, која до сада, на пример, нису решена. У целини посматрано, потенцијали науке: математике, физике, других научних праваца, – веома су високи да би се људима могло помоћи на научном нивоу. И на нивоу духовног развоја, наравно, свако може сам, например, док усваја програм обуке о мом Учењу, да припреми или да чак, једноставно, у потпуности пређе на тај ниво перцепције, када огромну бесконачну будућност, дакле, може да перципира као други енергетски ниво. А када човек види своје хоризонте, он постаје слободан и може да живи вечно. Тако да ја сматрам да је овде заправо реч о когницији, о образовању, и да је то могуће урадити познатим средствима, која су веома ефективна и која гарантују достизање резултата.

Питање: Овде је реч о глобалном процесу реконструкције стварности, можда чак и о стварању нове реалности – какав је Ваш допринос овом процесу, и у вези са тим, како остварујете свој, не тако једноставан, задатак?

Грабовој Г.П.: Као што сам рекао, бавим се реализацијом вечног живота за све. И са тачке гледишта реконструкције реалности, у конкретном случају, реч је томе, да је потребно да буде доступно што више знања, посебно знања тог типа, генерално чак, може се рећи, и уско специјализираних, која обезбеђују вечни живот. Мада појам уске специјализације, у овом случају, више говори о континуираној посвећености управо том  правцу вечног живота. И ја се у оквиру управо тог задатка, трудим да дам допринос оним, што видим, захваљујући својим, на пример, способностима, које сам доказао, трудим се да друге обучим помоћу разних дела која стално издајем. Дакле, то ће да омогући људима, који, практично, живе своје обичне нормалне животе, друштвене животе, т.ј. чији се животи такорећи ни по чему не разликују од обичног нормалног људског људског живота, да, суштински, пређу на други квалитативни ниво знања. И моје Учење ће им омогућити да то постигну јер за то постоји огромна пракса. На пример, шестотомно издање “Пракса управљања. Пут спасења”, где су поред мојих резултата, презентовани и резултати следбеника, ученика, говори о томе да људи често веома једноставно и брзо схватају овај правац развоја.

Као што сам већ поменуо у данашњем разговору, приликом рођења сваког човека, залог је у његовим личним способностима. И с тим у вези, испоставља се да, практично, ми већ сада можемо да кажемо да је најважније – благовремено стицати неопходна знања, што и омогућава моје Учење. Да би помогао другим људима, трудим се да развијам технолошке области, такве, као што је област инжењерства космичких апарата, ради контроле, између осталог, спољног космоса са становишта неких тамо, претпоставимо, проблематичних објеката и тако даље. И зато, ја већ овде доприносим својим технологијама. Као што сам рекао, радио сам у Министарству за опште машинско инжењерство на развоју сателитских система и инжењерства космичких апарата. Сада специјално за ту сврху и настављам – да би развијао свој посао, – регистровао сам робну марку, под којом се конструишу свемирски бродови. И развијам специјалне технологије  космичких апарата, како бих обезбедио, не само у локалним размерама, на Земљи, решења за проблеме преласка на одређени другачији квалитативни ниво живота људи, када ће они управо имати вечни живот, већ и да то омогућим са тачке гледишта контроле космичког простора.

Због тога сматрам да би, у целини, у том процесу, једноставно требало да свесно и на нивоу сопствене добре воље, учествује што је могуће већи број људи. И тада ће успети да се формира,  позитиван и објективно другачији, са посебним својством радости, благостања, посебним својством добрих догађања, друштвени система. У томе и јесте, наравно, та квалитативна разлика, управо на таквом плану, како сам рекао.

Питање: На овај наш састанак донели сте и уређај ПРК-1У који се појавио као резултат Ваших научних истраживања и који представља модел технике будућности. За шта је он осмишљен, како ја могу да га користим?

Грабовој Г.П. – Уређај за развој концетрације вечног живота ПРК-1У конструисан је у складу са два моја патента. Тај први патент је – “Метод за спречавање катастрофа и уређаји за његову примену” и други патент – “Систем преноса информације”. У оквиру овог метода, где појединац генерише биосигнал, како је написано у патенту, и усмерава га на оптички систем, оптички системи појачавају тај сигнал. У складу са патентом ”Систем преноса информације”, систем функционише тако што се сигнал преноси, и практично, тренутно и долази до повећања активности, т.ј. друга активност се, практично, одмах обавља уз прву активност. Захваљујући томе, настаје снажан ниво повећања енергетске управљајуће снаге, што, заправо, одговара појму квантног скока, високог енергетског нивоа, и захваљујући томе, идеје појединца постају продуктивније, убрзава се процес мишљења, значи, у постојећој пракси се развија управљајуће јасновиђење код људи. Особеност управљајућег јасновиђења није само у томе да човек види оно што се на великом растојању не може видети голим оком, већ да, истовремено, снагом воље усмерава свој поглед у лепшем правцу, са тачке гледишта управо вечног живота, вечног развоја. Аналогно се развија управљајуће предвиђање, то јест за будуће време.

У догађајима, о којима одлучује човек и у духовној сфери, и на физичком нивоу, долази до значајног побољшања, укључујући ту и људски организам. Као модификација овог уређаја, постоје још и уређаји за медицинско  усмеравање, где је у мањем степену потребна концентрација свести, али они већ независније функционишу са напреднијим оптичким системима. Модификација овог уређаја додатно још има – пројекат је већ сада за то урађен – додатни тастер за следећу акцелерацију, што управо одговара нивоу задатка квантног скока и обезбеђивања да се техничким средствима, дакле, досегне неопходан егзактни систем у том квантном скоку. Надаље, овде ја још користим и бројчане системе, то јест поред сочива – то је следећа модификација, – дакле, постоје бројеви, који могу да функционишу са бројчаним низовима, које сам објављивао за разне управљајуће намене. И, истовремено, они представљају независне управљајуће нивое у интеракцији са оптиком, зато што се решава питање технике будућности.

Уколико чак енергетски систем, електро-магнетно поље нема напајање, нпр. ако напајање блока откаже, систем мора да ради бесконачно, вечно. И бројчани системи у интеракцији са оптичким системима граде одређени квантно-механички ниво који омогућава кориснику да настави рад, самим тим, на вечни рок омогућава његове активности, да би он вечно живео. Зато и постоји техника, ја сматрам, новог нивоа, нове генерације, која омогућава решавање проблема да се у случају потребе,  обезбеди бесконачна количина енергије и могућност да се та енергија, те активности, контролишу људском Свешћу.

Питање: Ко је циљна публика, коме је уређај као благо намењен за употребу?

Грабовој Г.П.- Оваква техника је и конструисана управо због тога, – конкретно, и овај уређај ПРК-1У, да би је сви људи користили, зато што сваки човек, као што сам рекао, има потенцијну могућност за вечни живот, али не може свако да отвори тамо тај правац за себе. Уређај зато пружа могућност откривања способности код сваког човека који, уосталом, можда раније никада није размишљао о задатку вечног живота. Зато могу да га користе и људи који су духовно развијени, јер он развија концентрације вечног живота из постојећег нивоа, с тим у вези, уређај има, по својој суштини, бесконачан ресурс.

Задатак уређаја је у томе: да кад појединац научи да ради онако, како уређај који помаже у раду ради, – он може, једноставно, да пређе на следећи ниво развоја. А у оном делу, у коме му је уређај помогао да научи да ради, – у принципу, тај део је већ постао нешто попут његовог личног апарата за управљање. Отуд га је могуће посматрати као систем таквог нивоа тренинга, дакле, који је управо неопходан за остваривање циљева вечног живота.

Дакле, за оне, као што сам рекао, који већ поседују одређени развој, он је веома потребан. Сматрам да и они могу да га користе ефективно. Ето, сада, на пример, у раду на модификацијама уређаја са индивидуалним подешавањима на модификованој  верзији, која има и додатни тастер, који убрзава утицај уређаја, појачивач, постоје и бројеви, значи, обратио сам пажњу на то, да када људи анализирају материјале који се односе на уређај, принципа рада, развијају се духовно, они све више и више унапређују своје ресурсе; и тада се може повећати ресурс уређаја: додавањем варијабилних електро-магнетних поља, померањем оптичке компоненте за појачавање рада, ето. И када се процес регулације заврши, људима остаје моћан уређај, који може да их веома брзо научи, и то индивидуално.

Али и сви ти подаци не настају тек тако, већ зато што се прикупља статистика, да би уређај деловао веома брзо уз минимална индивидуална подешавања – практично  на универзалан начин. И зато свако може да користи уређај и на примарном стандардном нивоу, и кроз универзални приступ, зато, практично, сви могу да га користе. Више од годину дана се са овим уређајем ради и није забележен ниједан негативан случај. Веома су познати, дакле, подаци у смислу њихове примењивости на пољима управљајућих система развоја јасновиђења, управљајућег предвиђања, као и на пољу подмлађивања. Постоје веома добри резултати у области управљања било којим догађајем.

 С тим у вези, може се рећи: с обзиром да су ти подаци званично објављени на сајту – као и у било ком научном систему, у коме је дато и научно-техничко образложење, где постоје и патенти, где постоје конкретни резултати, који су достављени милионима људи,- може да се каже да је овај систем потпуно нешкодљив, да нема емисије никаквих штетних поља, да он омогућава да се бесконачно развијамои да веома брзо постижемо све што нам је потребно управо за  квалитетно решавање проблема вечног живота, укључујући и задатке квантног скока.

Питање: Можете ли да нам демонстрирате – с обзиром на ваше посебне способности – и да нам објасните на који начин се ПРК програмира и подешава, како функционише?

Грабовој Г.П.- Да, док подешавам уређај за индивидуалног корисника, ја користим способност управљајућег јасновиђења. За то могу, у конкретном случају, имајући у виду на пример,- и делујући на тај начин, – да уређај подесим за ваше коришћење, да према вама почнем да га подешавам. Дакле, ја тек тада могу да формулишем нека питања, значи, одговоре на питања ћу имати у виду тек када се индивидуално буде склапао овај уређај.

Ја, на пример, посматрам какав је, и какав ће бити узајамни утицај са уређајем у будућности, и тада постављам себи оваква питања.

Дакле, прво што бих хтео да овде прецизирам….

Питање

Преводилац –као да је овде реч о општем процесу – како се подешава уређај, који се не односи, рецимо, на неко конкретно лице, нпр. презентера.

Грабовој Г.П. – У том случају може се рећи да ја, дакле, посматрам интеракцију, као прво, нивоа вечног живота, који је дат приликом рођења човека. Посматрам, дакле, до каквог развоја ће доћи у будућности, када будемо радили независно неко одређено време. Испоставља се да је тај ниво – одређена сфера вечног живота, која постоји за време рођења човека, она се у зависности од својих сегмената, на неки начин, дакле, манифестује на деловима тела на различите начине. На пример, сфера која је концентрисана у лумбалном делу кичме. Затим светлост од ове сфере пролази кроз тело. И ту материју вечног живота, коју уређај генерише, ја почињем да геометријски повезујем са оним што, дакле, потиче од примарног нивоа рођења човека, – онога што је дошло од Бога, што је Бог створио.

Надаље, дакле, када се исијавања споје, када се преклопе, испоставља се да је то управо план спајања светлости вечности, која се креће од човека до уређаја, – а то је посебан задатак који тражи управљајуће јасновиђење, да би се такво спајање могло да обави брзо и прецизно.

Питање: Има ли овај уређај има своју улогу у глобалном процесу квантног скока – о чему смо управо дискутовали – и ако има, каква је његова улога?

Грабовој Г.П. – Да, као што сам рекао, ако се пође од класичне физике, у којој је квантни скок – други енергетски ниво, овде се, сагласно томе, ради о унапређењу енергетике, о повећању нивоа енергетског учинка (енергетске ефикасности, прим.прев), реализује се структура квантног скока са становишта обезбеђивања вечног живота. То јест, у условима различитих,  и то веома сложених механизама квантног скока, уређај даје јасан програм, који брже води човека: у неким случајевима, помоћу уређаја човек може да усвоји основне структуре управљања, у случају када је потребно да брзо ради у границама управо оних активности које прате квантни скок. Управо из тог разлога он и испуњава тај задатак, када сви у квантном скоку добијају вечни живот, вечни развој.

Питање: Шта може – вратимо се још једном на тему квантног скока – да се препоручи људима, да би успели да хармоничније проживе/преживе?

Грабовој Г.П. – Ја сматрам, да је потребно да се људи хармонизују и да квалитетно поставе задатке – а то је вечан живот за себе и друге; обезбеђивање вечног живота за себе и за друге у физичком телу. Овај задатак, омогућава решавање проблема, везаних не само за, на пример, квантни скок,  већ и неких других нивоа развоја који предстоје. На пример, код достизања вечног живота, појављују се неке већ другачије структуре људских задатака и развоја, које су данас многи успели да остваре.

Осим тога, испоставља се да је веома важно, по мом мишљењу, да поседују технолошки механизам који ће им помоћи у границама квантног скока, у моментима када долази до повећања нивоа енергетског учинка, а што је неопходно за контролу процеса, онда јесте важно да имају прецизну и исправну технологију. Моје учење омогућава да се савладају те технологије,  тај исти уређај за развој концентрације ПРК-1У може да обезбеди управо прецизност у повећању нивоа енергетског учинка, и то не било како, већ у оним структурама, у оним вибрацијама које обезбеђују вечни живот.

Због тога саветујем: као прво, држите се идеје вечног живота свуда и безусловно; као друго, користите неке од инструменталних, образовних технологија мог Учења како бисте ово у сваком тренутку у пракси могли да остварите.

Питање: Ради се о томе, да што је могуће већи број људи пређе на тај нови, виши ниво развоја  у оквиру процеса квантног скока. Шта може да се уради, какве се мере могу предузети, да би то могло да уради што већи број људи? И да би тај ниво развоја достигао што већи број људи?

Грабовој Г.П. – Као што сам већ рекао, овде је, ипак, задатак тако постављен да он обухвата све људе. И основни задатак сваког човека је да знања пренесе на другог. Осим својих личних постигнућа, када човек савлада технологије из разноразних разлога – има времена, идеолошки је поткован, или сматра да је то природан јединствен правац у развоју, – он мора да своју стабилну позицију, свој поглед на свет, који, како сам објаснио, у овом случају постоји и исправан је, пренесе другима, он мора да научи да преноси знања на вечни рок, и наравно, потребно је да то ради сваки човек.

Питање: Последња, посебна, а такође и “врућа” тема, формулисаћу је овако: Ви говорите о вечном животу у физичком телу: како то можемо да замислимо и како то можемо да достигнемо?

Грабовој Г.П.- Вечни живот у физичком телу није, суштински, неки посебан проблем са становишта парадигме знања. Зато што, дакле, ако кроз свесно стечено знање, научимо да оздрављујемо ткива; ако кроз научено управљање догађајима, не наносимо никакву битну штету, онда је јасно, да се са тиме обезбеђује вечни живот у условима егзистенције вечног Космоса, вечне Земље и тако даље. Зато, са становишта вечног живота, дакле, када посматрамо још и Божја деловања, Ствараоца целог Света, или када чинимо слично, онда, практично, можемо да контролишемо цели спољни универзум, то јест космички простор физичког. И у том смислу, долазимо до тога да кад се крене од неких конкретних ствари које човек може да осећа, – на пример, да себе излечи, да помаже другима; да конструише технологије, попут ПРК-1У и друге системе, који омогућавају вечни живот, –  комбинација духовне Божанске активности и ових технологија гарантује реалан вечни живот, независно од структуре развоја космичког простора и чак независно од тога да ли и када, као што сам рекао, постоји директан контакт са Божанским нивоом; како се развија духовна сфера, колико брзо. Због тога треба да се схвати, да обезбеђење вечног живота мора да се дешава на свим местима, на којима постоји чињеница живота.

И када се ситуација на тај начин развија,  појављује се управо тај квалитативни ниво. Он се појављује онда када има много људи који су то достигли, а да су то чак духовно различите структуре са тачке гледишта живота, различита жива бића која постоје у свету, и оне почињу свој вечни живот, зато што је цео свет, ето, такав. Само одређени, да будемо прецизни, само Божански ниво, то може да обезбеди. Зато је потребно да се он истовремено изучава. У вези са тим, у мом учењу су и наука, и религија, заправо, ово су подједнако важни системи сазнања и реализације вечног живота.

Питање: Постоје ли данас информације о некоме ко живи вечно?

Грабовој Г.П.- Да, постоје. Међу ученицима који раде по мојим технологијама, запажам да има све више оних који су у потпуности опскрбљени информацијама, технолошким apparatus-ом, са становишта свести о вечном животу. И за њих, вечни живот не представља проблем. Као што сам већ рекао, овде је реч о свима, не о појединачном броју, не о неколицини људи или о милионима, генерално о свима, испоставља се да је овде важно да се до те мере развије сфера знања, јасног чистог и концизног знања, у којем ће бити речено да је  потребно да се Божански ниво преплиће са нашом свакодневном праксом и са технологијама обезбеђивања вечног живота, може се рећи, да ће се трансфер тог процеса на све – у случају да се приступа на исправан начин, – одвијати у не тако далекој перспективи.

Питање: Ми живимо данас – већ смо о томе говорили – у времену преокрета, промена, забринутости, неизвесности – Ви говорите о глобалном квантном скоку: постоје ли некакве препоруке, које бисте желели да пренесете људима из целог света?

Грабовој Г.П. – Свим људима желим да живе вечно. Што се препорука тиче, поручујем свима, као што се баве и системом учења, да са њим почну већ од дечијег узраста у школи, да се њиме баве као специјалним знањима, којима је потребно посветити време. Још боље је ако се тиме баве свакодневно, као у том систему знања које је од животне важности. Да би човек имао чиме да се бави, он треба, пре свега, да поседује све потенцијале за развој тих способности, да има целог себе за један такав процес. И наравно, ту су моја Учења. Оно свима, који су, једноставно, научили да читају, даје могућност, – из разлога, што је Учење представљено у текстуалном облику, које, у великој мери, снимам на диктафон; то јест текстови се перципирају као усмена реч; када говорим у диктафон, посматрам на информацију у будућности и на тај начин, распоређујем речи и реченице, да бих свима обезбедио вечни живот, – зато што свако ко слуша, свако за себе може лично да пронађе онај инструмент, ону структуру модела, модалитета, који му омогућава да се на основу текстова мога Учења овлада технологијама вечног живота.

У свету актуелних проблема, будућих проблема, наравно, ја исто тако препоручујем да се моје Учење изучава на том плану, да се развијају способности управљајућег јасновиђења и управљајућег предвиђања, које омогућавају да се, између осталог, упоредо са управљањем догађајима, сагледају неке опште конфигурације за започињање обуке, односно сасвим прецизни догађаји. Као што знамо, знање информације и умеће њеног кориговања помоћу управљања, то јест помоћу микрорегулације структура свести у целокупном светском процесу, помоћу одређених физичких активности – омогућиће решавање и неких задатака који тек предстоје. То јест, инструмент Учења даје сасвим комплетну слику на који је начин то потребно урадити. Самоодрживост Учења, односно, залога који је дат у Учењу, јесте у томе се да се прелиминарна структура може користити за продубљивање знања друге структуре и обратно. А то ће омогућити, мислим, да се реше сва питања обезбеђивања вечног живота. За то је моја препорука – системска обука, коришћење алата моје обуке, одређених технологија, које то омогућавају, као што је ПРК-1У. И наравно, лични развој.

Питање Срдачно Вам се захваљујем – велико хвала за интервју! Желим Вам много успеха у реализацији овог заиста сложеног задатка, а пре свега, и да Вам пожелим довољно снаге, што ће на крају значити остварење Ваше мисије. Велико хвала за све што радите за човечанство!

Грабовој Г.П. – И ја сам Вама захвалан на тако професионално, са становишта обезбеђивања вечног живота, вођеном интервјуу, на нашем разговору. Желео бих да се захвалим свима који су организовали овај процес беседе – интервјуа. Хтео бих да истакнем да ја, наравно, колико је то у мојој моћи, спроводим активности и сматрам да ћемо ми, наравно, успети да свима обезбедимо вечни живот, и то заједничким снагама. Овде је важно да сви учествују, да је свако на свом месту када се учествује у том процесу. Са своје стране, ми ћемо, мислим, решити питање обезбеђивања вечног живота за све, у релативно кратком року, прилично брзо. Уз одређене услове, када овај процес започне у најскорије време – мислим, да ће се, довољно јавно и довољно брзо, према објективним научним, практичним критеријумима, јасно видети да је учешће сваког од нас у том процесу практично незаменљиво и обавезно. Сматрам да је потребно да се изврши припрема за свеопште учешће, без обзира на послове које неко тренутно обавља.  Без обзира што ја на том плану, у овом правцу, радим поприлично дуго, тим пре ће свако, ко тек почиње да ради у том правцу, моћи да увиди свој неизмерно вредан допринос, јер је, заправо, вечни живот – посао свакога од нас.

Михаел: Велико хвала.

Грабовой Г.П.: Велико хвала.

Драги гледаоци, као што сте већ чули, говорили смо о глобалном квантном скоку – о процесу – и свакоме од нас, независно,  пружа се прилика да учествује у томе или не – у крајњем исходу, свако мора сам да одлучи. Имамо могућност да ова изузетна знања стекнемо и да овладамо одговарајућим технологијама у оквиру Тајланд-Пројекта – осветлићемо интернет адресу Тајланд-Пројекта на нашем екрану – са информацијама и са детаљнијом информацијом о ширењу знања и о конкретним роковима и могућностима да учествујете на семинарима и догађајима. И најзад, свако може да сам размисли да ли он или она жели да буде учесник у овом глобалном процесу или не жели. И у том смислу, као и увек, срдачно Вам се захваљујем на интересовању и пажњи – за сада довиђења, и до следећег сусрета.

Извор http://quer-denken.tv/grabovoi-interview-russisch/

 

 

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.