Enter your keyword

Events

  • This event has passed.
19029462

Uvodno predavanje o Učenju Grigorija Grabovoija. Pula, Hrvatska

Educenter 0 618

Uvodno predavanje o Učenju Grigorija Grabovoija

Ovlašteni predavač: Marina Morozkina

Mjesto: Pula, Hrvatska

17.02.2018.-18.02.2018.

 9:00-18:00 h

Učenje Grigorija Grabovoija predstavlja sustav znanja koji omogućava čovjeku da putem misli razvija svijest kako bi konstruktivno i skladno upravljao događajima. Učenje Grigorija Grabovoija O SPASENJU I SKLADNOM RAZVOJU je u osnovi humanistička i pro-aktivna nova znanost koja ukazuje ne samo na pojave u prirodi i u društvu, nego pokazuje  i pruža tehnologije i alate kako iste poboljšati.

Tehnike Grigorija Grabovoija dokazano su efikasne. Seminar se odvija u obliku seminara – radionice, gdje se teorijske osnove dopunjavaju praktičnim vježbama. Seminar će se održati na hrvatskom jeziku.

Seminar je pogodan za početnike i iskusne praktičare, jer Učenje Grigorija Grabovoija sadrži sistem koji omogućava svakome da razvije svoju svijest i odmah iskoristi sve tehnike stečene na bilo kojem seminaru ili radionici u svakodnevnom životu.

Seminar uključuje, na temelju ove teme, 20-minutni video predavanje dr. Grigorija Grabovaija s novim znanjem koji nadopunjavanja i razvija temu seminara.

Polaznicima seminara omogućeno je testiranje uređaja za razvoj koncentracija vječnog života PRK-1U prema uvjetima:  http://mailchi.mp/268ab017860e/online-web-prk1u-device-1128449

Nakon seminara, studenti mogu zaključiti Ugovor o pod-licenci za korištenje radova i zaštitnih znakova za samo-organizaciju seminara, provođenje seminara, objavljivanje radova.

Neposredno nakon seminara dodjeljuje se certifikat za dio Učenja Grigorija Grabovoija koji se izučava na seminaru.

Prijave do 14.02.2018.

Cijena dvodnevnog seminara: 150,00 EUR

Plaćanje

PayPal: grigori.grabovoi.doo@gmail.com   ili

BANKOVNI RAČUN: RAIFFEISEN BANKA A.D., BEOGRAD, D.Stanojevica 16,

IBAN RS35265100000015816386, SWlFT/BlC RZBSRSBG,

Korisnik: GRIGORI GRABOVOI DOO EDUCATION CENTER FOR EDUCATION PROGRAM ON THE TEACHING OF GRIGORI GRABOVOI OGRANAK BEOGRAD

Za prijavu i informacije kontaktirajte na:

grigori.grabovoi.educenter@gmail.com

3

No Comments

Add your review

Your email address will not be published.